GALA magasin
You Are Reading

Lulu Carter designar för Royal Copenhagen

0
Inredning & prylar

Lulu Carter designar för Royal Copenhagen

Lulu Carter Royaldesign
Lulu Carter var först i Sverige med begreppet homestaging. Hon har medverkat i flera olika tv-program, bland annat som programledare i ”Äntligen hemma”.  Nu designar hon bland annat kuddor och brickor åt Royal Design.
– Under alla dessa år som jag arbetat som inredare har jag samlat och sparat på mig massor av inspiration och idéer som jag en dag visste skulle leda till egen design. Så när Royal Design kontaktade mig var det bara för mig att ta fram alla mina anteckningar och skisser jag gjort genom åren, säger Lulu Carter.
Kollektionen som Lulu nu har designat består av kuddar och brickor och mönstren är fjädrar och surfbrädor samt ett marockanskt och ett persiskt inspirerat mönster. Även ett snyggt grytunderlägg av mässing. Här är några av Lulus produkter som finna att köpa hos royaldesign.se där du även finner prisinformation.

Foto: Royal Design
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •