GALA magasin
You Are Reading

Lill-Babs döttrar framförde en egen låt under minnesgudstjänsten

0
Nöje

Lill-Babs döttrar framförde en egen låt under minnesgudstjänsten

Barbro Lillbabs Svensson, Kristin Kaspersen, Monica Svensson, Malin Berghagen

Den 3 april gick Barbro “Lill-Babs” Svensson bort efter en kort tids sjukdom, 80 år gammal. Hela Sverige har hyllat artisten och människan Barbro “Lill-Babs” Svensson på olika sätt och i går (på mors dag) hyllades hon med en minnesgudstjänst i Storkyrkan i Gamla stan i Stockholm. Artister som Peter Jöback, Petter, Sarah Dawn Finer, Alcazar, Martin Stenmarck, Hanna Hedlund, Lasse Berghagen, Siw Malmqvist och Ann-Louise Hansson uppträdde för att på ett fantastiskt sätt hylla Lill-Babs.
Berörde mest
Men de som berörde mest under gudstjänsten var ändå döttrarna Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen som sjöng en egenskriven låt till sin mamma. Låten “Om du inte fanns”, är skriven av Kristin Kaspersen tillsammans med Malin Berghagens exmake Tommy Nilsson.
“Tack Barbro tack för allt hoppas sången nådde ända fram – hela familjen hälsar Oscar och tjejerna ! Hälsa mamma – ni kanske kan sjunga ihop ❤️❤️❤️”, skrev Peter Jöback efteråt på sitt Instagram.
Under förmiddagen publicerade dottern Kristin Kaspersen en text på mors dag och om hyllningsgudstjänsen: ”
“Idag ska vi hylla dig på morsdag och minnas dig för allt du Är. Vi samlas i Storkyrkan kl 14.30, men det vet du säkert. Om det blir fullt vet jag att du vill vi håller dörrarna öppna, du sa alltid att ingen får stängas ute.
Din publik, kollegor, vänner har omfamnat oss systrar så enormt mycket sen du somnade in. Du är så extremt älskad. Den kärleken får vi nu och den har stärkt mig enormt. Tack för alla kramar ni därute!!! Jag pratar till dig som tidigare, jag tänker du är i rummet bredvid.
Tack mamma för all all obeskrivlig kärlek och för att DU alltid är så närvarande även nu.”


Grattis Mamma, fina mamma! Det är morsdag och du är inte här. Jo, du är alltid här men inte fysiskt. Ibland är jag så arg. Du blev inte gammal. Du blev 80 år, Ja, men DU nådde aldrig ålderdomen. Just det tycker jag är så orättvist. Du ville sluta jobba för att vara med oss mer. Och då togs du ifrån oss. Men som du säger, det är inget kul att vara arg. Tar bara massor av energi. Så som oftast är jag bara stolt , lycklig och extremt tacksam över att just DU är min mamma och mina barns mormor. Och då känner jag mig glad. Idag ska vi hylla dig på morsdag och minnas dig för allt du Är. Vi samlas i Storkyrkan kl 14.30, men det vet du säkert. Om det blir fullt vet jag att du vill vi håller dörrarna öppna, du sa alltid att ingen får stängas ute. Din publik, kollegor, vänner har omfamnat oss systrar så enormt mycket sen du somnade in. Du är så extremt älskad. Den kärleken får vi nu och den har stärkt mig enormt. Tack för alla kramar ni därute!!! Jag pratar till dig som tidigare, jag tänker du är i rummet bredvid. Tack mamma för all all obeskrivlig kärlek och för att DU alltid är så närvarande även nu. JAG ÄLSKAR DIG SÅ! Grattis på morsdag Finaste Bästa Vackraste MAMMA❤️❤️❤️ #morsdag

Ett inlägg delat av kaspersen (@kaspersen)


Foto: Stella pictures, Peter Jöback Instagram, Kristin Kaspersen Instagram

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •