GALA magasin
You Are Reading

Let´s Dance-aktuella Sanna Lundell: "Dramatik och passion, det passar mig!"

0
Intervju

Let´s Dance-aktuella Sanna Lundell: "Dramatik och passion, det passar mig!"

Sanna Lundell och Aaron Brown. Let´s Dance

I kväll, är det dags för årets Let’s Dance, och det med sitt kanske starkaste startfält någonsin. GALAs reporter Pär Jonasson har träffat alla deltagarna, som vi allt eftersom fram till premiären publicerar här på GALA. Tidigare har artisten Méndez, Lancelot Hedman Graaf  (Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son), Magdalena Forsberg, Dan Ekborg, Robin Bengtsson, Kristin Kaspersen, Linnéa Claeson, LaGaylia Frazier, “Fab” Freddie Svensson och Thomas Ravelli berättat varför de tackade ja till denna utmaning. Sista deltagare att ta pulsen på är Sanna Lundell …
Hur reagerade du när du fick frågan om du vikle vara ned i Let’s Dance?
– Jag bara sa ”Jaaa vad kul!” De har ringt ett par gånger förut, men då har det inte legat rätt i tid. Jag har ju många barn, projekt och jobb … Man måste kunna ge hundra procent!

Sanna Lundell och Aaron Brown. Let´s Dance
Sanna Lundell och Aaron Brown.

Vilken är den största utmaningen så här långt?
– Jag ska ju villigt erkänna att jag inte har tagit en enda danslektion i hela mitt liv. Eller haft den här typen av kläder på mig, det är så långt från mig som man kan komma! Så den stora utmaningen är att kliva in i den här dansvärlden och bara acceptera den. Men det har visat sig att jag har en dold liten ballerina inom mig, ha ha! Jag tycker det här är skitkul!
Vilken dans tror du blir din bästa?
– Vi har testat igenom i stort sett allt, och när vi tog oss an pasodoble igår tyckte jag att det var väldigt kul! Dramatik och passion, det passar mig!
Danspartnern Aaron Browns kommentar om Sanna:
– Jag är jättestolt över Sanna, och hon börjar faktiskt bli en ballerina, en ballroom ballerina! Hon behöver jobba på att bli lite mer flexibel och vig. Jag kan utlova ett par överraskningar redan första veckan, så watch out!

Sanna Lundell och Aaron Brown. Let´s Dance
Sanna Lundell och Aaron Brown.

Text: Pär Jonasson
Foto: Pär Jonasson, Stella Pictures 
Film: 1 Youplay

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •