GALA magasin
You Are Reading

LaGaylia Frazier: "Jag hoppas få göra en riktig prinsessdans!"

0
Intervju

LaGaylia Frazier: "Jag hoppas få göra en riktig prinsessdans!"

LaGaylia Frazier

I morgon, fredag 22 mars, kör Let’s Dance igång med sin 14:e säsong, och det med sitt kanske starkaste startfält någonsin. GALAs reporter Pär Jonasson har träffat alla deltagarna, som vi allt eftersom fram till premiären publicerar här på GALA. Tidigare har artisten Méndez, Lancelot Hedman Graaf  (Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son), Magdalena Forsberg, Dan Ekborg, Robin Bengtsson, Kristin Kaspersen och Linnéa Claeson berättat varför de tackade ja till denna utmaning. I dag är det artisten LaGaylia Fraziers tur …
Var det här först gången. du blev tillfrågad att vara med i Let’s Dance?
– Nej, de frågade även förra året men då tackade jag ja till programmet Stjärnornas stjärna istället. Men jag kände att jag ville vara med i Let’s Dance också! Varför? För att jag kan!
Tror du att du kommer att ha nytta av dina nya danskunskaper som artist?
– När jag är med i Let’s Dance tänker jag inte på min karriär, och jag vet att den ändå inte går att planera. Jag hade till exempel aldrig trott att jag skulle komma att bli domare i talang, men det blev jag! I Let’s Dance hoppas jag att jag stolt kommer att kunna säga till mig själv ”Titta vad du kan göra LaGaylia!”.

LaGaylia Frazier, Let´s Dance, Tobias Bader, Pär JOnasson
GALAs Pär Jonasson med LaGaylia Frazier och Tobias Bader.

Vilken dans tror du blir din bästa?
– Ingen aning! Jag är ju från Miami och älskar latindanser, men när jag började träna med Tobias kändes allt fel, det var så annorlunda från hur jag dansade när jag växte upp, så nu vet jag faktiskt inte … Ballroom dancing är verkligen svårt! Det är väldigt mycket teknik. Men också väldigt roligt! Jag hoppas få göra en riktig prins- och prinsessdans med Tobias!
Vilken dans blir det i så fall?
– Kanske vals eller slowfox, eller varför inte tango!
Danspartnern Tobias Baders kommentar om LaGaylia:
– LaGaylia har rytmen på ett annat sätt än i ballroom dancing och tror att det ska vara på sätt som det inte är, och hon säger saker som ”Så det ska inte vara någon känsla i den här dansen?”. Men LaGaylias genuina danskänsla kommer vi att ha användning för när hon väl har hittat den grundläggande ballroom dancing-känslan.

Text: Pär Jonasson
Foto: Pär Jonasson, Stella Pictures 
Film: 1 Youplay

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •