GALA magasin
You Are Reading

Kvalité framför kvantitet

0
Blogg - Mercedes Murat

Kvalité framför kvantitet

Som konstnär arbetar jag inom två olika områden. Glasmåleri och möbelkonst. Att arbeta inom båda områden är oerhört kul och spännande. Jag skapar en glasmålning i starka färger och 24 karats guld med möbler som passar till.

Mercedes Murat, glasrikets skatter, konst, konstutställning
Från konstutställningen “GLASRIKETS SKATTER” Stenungsund 2017 hos Per-Eric Pettersson och Roger Fahlén på www.phromotion.se

Möbelkonst är mer än ett konstverk, mer än ett smycke i hemmet. Mina möbler är till för att användas. Möbelkonst för mig bygger på kvalité framför kvantitet. Jag utgår från en ren trästomme, som jag ytbehandlar med olika metaller eller egna färger och sedan arbetar därifrån med högkvalitativ stoppning och klär med häftiga designtyger. Varje exemplar är helt unikt och för mig är det precis så ett hem ska vara… personligt och unikt. 

Här är några bilder på min senaste möbelkonst, som finns att köpa hos Galleri Murat mellan Skövde och Skara. Besök gärna min hemsida för att se mina tidigare verk  www.mercedesmurat.com.

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •