GALA magasin
You Are Reading

Kungligheternas vänner på stora mode-galan

0
Vimmel

Kungligheternas vänner på stora mode-galan

ELLE-galan, Elle-galan

I fredags var det ju som bekant ELLE-galan som är Sveriges största modefest och drar fullt hus med kändisar, men även kompisar till våra kungligheter där flera av dem har anknytning till modevärlden.
Träffades på Madeleines och Chris bröllop
Kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleines väninna Andrea Brodin jobbar som inredare och ger även experttips i TV4 och har en inredningsblogg på metromode.se. Andrea träffade sin Cedric Notz på prinsessan Madeleines och Chris O’Neills bröllop den 8 juni 2013. Cedric är Chris barndomsvän och var även bestman på bröllopet. De båda såg ut att trivas på vita mattan på ELLE-galan.

Charlotte Nilsson, Leonie Persson ohc Lena Patriksson Keller.
Charlotte Nilsson, Leonie Persson ohc Lena Patriksson Keller.

Victoria var brudtärna
Charlotte Nilsson (hette Kreuger som ogift) är en av kronprinsessan Victorias närmsta vänner. Victoria var brudtärna när Charlotte gifte sig med sin Jesper i Verbier 2007. Charlotte driver nu egna företaget Kreuger Jewellery som är populära bland kungligheter, societeter och kändisar. Tillsammans med Charlotte på galan står Leonie Persson, gift med H&M:s vd Karl-Johan Persson, är också barndomsvän med Victoria och Lena Patriksson Keller som är grundare och ägare av modeföretaget Whyred.
Kollega med Carl Philip
På modefesten var även Oscar Kylberg, som är prins Carl Philips designkollega och partner i deras bolag Bernadotte & Kylberg. Även prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist var på galan.
Madeleines vänner
Prinsessan Madeleines kompis Sofi Fahrman är före detta moderedaktör (Aftonbladets Sofis Mode) men nu författare och entreprenör. På galan gick hon med sin lillasyster Frida som bland annat bloggar om mode, skönhet och inredning på Mama.
Louise “Lussan” Gottlieb är en av prinsessan Madeleines bästa vänner och jobbar som inredningsdesigner och driver det egna företaget Gottlieb Design. “Lussan” kom till galan med Katarina von Horn och Johanna Livijn som också är goda vänner till Madeleine.
Se bilder i bildspelet nedan:


 
Foto: Stella Pictures
 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •