GALA magasin
You Are Reading

Kristin Kaspersen om Let´s Dance: "Det är en lyx att ha en danslärare som Calle!"

0
Intervju

Kristin Kaspersen om Let´s Dance: "Det är en lyx att ha en danslärare som Calle!"

Let´s Dance, Kristin Kaspersen och Calle Sterner

Nu på  fredag, 22 mars, kör Let’s Dance igång med sin 14:e säsong, och det med sitt kanske starkaste startfält någonsin. GALAs reporter Pär Jonasson har träffat alla deltagarna, som vi allt eftersom fram till premiären publicerar här på GALA. Tidigare har artisten Méndez, Lancelot Hedman Graaf  (Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son), Magdalena Forsberg, Dan Ekborg och Robin Bengtsson berättat varför de tackade ja till denna utmaning. I dag är det artisten Kristin Kaspersens tur …
Varför tackade du ja?
– För att jag hade bestämt mig för att ha ett fantastiskt roligt 2019 eftersom jag hade ett rätt tufft 2018. Sedan är det ju en dröm att få lära sig dansa, och få ha lyxen att ha en egen privat danslärare. Nu vill jag lära mig det här så bra som möjligt och ha skitkul på vägen!

Let´s Dance, Kristin Kaspersen och Pär Jonasson
Kristin Kaspersen och GALAs Pär Jonasson.

Har du fått frågan tidigare?
– Ja, men jag har inte haft tid och så har jag tyckt att det varit jobbigt med själva tävlingsbiten. Nu koncentrerar jag mig framför allt på att lära mig dansa, inte på att tävla. Jag hade också tid i vår, ska man vara med i Let’s Dance måste man kunna lägga mycket tid på det.
Både din mamma och din syster Malin har ju tackat nej till att vara med, så du kanske ändå är den mest dansanta i familjen?
– Jag har ju också tackat nej tidigare, men nu föll det sig som sagt väldigt bra. Jag vaknar varje dag med ett leende och längtar till danslokalen.
Vad tycker du är jobbigast?
– Ännu så länge är ingenting jobbigt, däremot svårt. Sjukt svårt! Bara att lära sig gå, räkna, tekniken, hållningen…
Vad händer efter Let’s Dance?
– Har absolut ingen aning, jag koncentrerar mig på det här just nu. Jag hoppas ju på att vara kvar länge, för jag vill lära mig dansa!

Let´s Dance, Kristin Kaspersen och Calle Sterner
Calle Sterner och Kristin Kaspersen.

Danspartnern Calle Sterners kommentar om Kristin:
– Kristin är en exemplarisk elev som går in i det här med glädje och verkligen vill lära sig att dansa och samtidigt ha så kul som möjligt. Jag kan inte se några direkta svagheter, men det ska bli intressant att se hur det går när det väl hettar till. Ännu så länge är vi ju inne i en sorts ”honeymoon-fas”.

Text: Pär Jonasson
Foto: Pär Jonasson, Stella Pictures 
Film: 1 Youplay

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •