GALA magasin
You Are Reading

Kristin Kaspersen om Let´s Dance: "Jag vaknar varje dag med ett leende och längtar till danslokalen"

0
Nöje

Kristin Kaspersen om Let´s Dance: "Jag vaknar varje dag med ett leende och längtar till danslokalen"

Let´s Dance, Kristin Kaspersen och Calle Sterner

I kväll är det dags för fjärde programmet av Let´s Dance. Kristin Kaspersen startade starkt och överraskade både juryn och tittarna med sin skicklighet och har hittills fått topp placeringar. I kväll dansar hon och danspartnern Caller Sterner Cha Cha och Kristin är taggat till tänderna:
“Vi ska göra allt för att leverera den bästa ChaCha vi kan. Ska nog få @callesterner att le också. Och jag ska vara lika fokuserad som han… men fortfarande ett leende. För det är precis så det är, Calle och hela gänget runt Lets Dance får mig att le varje dag.”, skriver Kristin på sitt Instagram.
Tar pulsen på Kristin
Innan Let´s Dance drog igång träffade GALAs reporter Pär Jonasson Kristin Kaspersen och de svaren kan du se nedan. Och för er som inte kan få nog av strålande Kristin kan läsa om intervjun “Pär tar pulsen på …” i nya numret av GALA som finns i butik att köpa nu! Missa inte 😉

GALA magazine
Missa inte nya numret av GALA magazine

Varför tackade du ja?
– För att jag hade bestämt mig för att ha ett fantastiskt roligt 2019 eftersom jag hade ett rätt tufft 2018. Sedan är det ju en dröm att få lära sig dansa, och få ha lyxen att ha en egen privat danslärare. Nu vill jag lära mig det här så bra som möjligt och ha skitkul på vägen!

Let´s Dance, Kristin Kaspersen och Pär Jonasson
Kristin Kaspersen och GALAs Pär Jonasson.

Har du fått frågan tidigare?
– Ja, men jag har inte haft tid och så har jag tyckt att det varit jobbigt med själva tävlingsbiten. Nu koncentrerar jag mig framför allt på att lära mig dansa, inte på att tävla. Jag hade också tid i vår, ska man vara med i Let’s Dance måste man kunna lägga mycket tid på det.
Både din mamma och din syster Malin har ju tackat nej till att vara med, så du kanske ändå är den mest dansanta i familjen?
– Jag har ju också tackat nej tidigare, men nu föll det sig som sagt väldigt bra. Jag vaknar varje dag med ett leende och längtar till danslokalen.
Vad tycker du är jobbigast?
– Ännu så länge är ingenting jobbigt, däremot svårt. Sjukt svårt! Bara att lära sig gå, räkna, tekniken, hållningen…
Vad händer efter Let’s Dance?
– Har absolut ingen aning, jag koncentrerar mig på det här just nu. Jag hoppas ju på att vara kvar länge, för jag vill lära mig dansa!

Let´s Dance, Kristin Kaspersen och Calle Sterner
Calle Sterner och Kristin Kaspersen.

Danspartnern Calle Sterners kommentar om Kristin:
– Kristin är en exemplarisk elev som går in i det här med glädje och verkligen vill lära sig att dansa och samtidigt ha så kul som möjligt. Jag kan inte se några direkta svagheter, men det ska bli intressant att se hur det går när det väl hettar till. Ännu så länge är vi ju inne i en sorts ”honeymoon-fas”.

Text: Pär Jonasson
Foto: Pär Jonasson, Stella Pictures 
Film: 1 Youplay

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •