GALA magasin
You Are Reading

Konstleverans till en magisk plats

0
Blogg - Mercedes Murat

Konstleverans till en magisk plats

Idag åkte jag med en konstleverans till Sju Sjöar som är beläget i Öxnevalla. När jag kom över krönet och var framme blev jag helt tagen av den sagolika utsikten över sjön. Där blev jag välkomnad av Jeanette Bergelin och hennes syster Jennifer Lidberg som driver konferensgården. Jag överlämnade en beställd glasmålning med text som består av 24k guld, vitguld och pärlemor.

Mercedes Murat, Sju sjöar, Glasmålning, konst
Beställd text med 24k guld, vitguld och pärlemor.

Sju sjöar är en fantastisk plats omringad av härlig miljö och perfekt för den som vill arrangera något särskilt som tex konferens, företagsträff, fest och bröllop. Eller om man bara vill njuta av magisk natur, god mat och ett värmande dopp i någon av deras vedeldade badtunnor. Se mer bilder på www.sjusjoar.se

 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •