GALA magasin
You Are Reading

John Lundvik berättar för GALA om sitt möte med Madonna

0
Intervju

John Lundvik berättar för GALA om sitt möte med Madonna

John Lundvik

I morgon, 15 juli, sänder artisten John Lundvik, 36, sitt Sommar i P1. GALAs reporter Pär Jonasson fick en pratstund innan programmet med John som ger oss en liten hint om vad han kommer att prata om …

GALAs Pär Jonasson och John Lundvik.
GALAs Pär Jonasson och John Lundvik.

Vad kommer du att berätta om?
– För några veckor sedan deltog jag i världens största musiktävling med Madonna bredvid mig, och dit kommer man inte på ett bananskal, så den resan kommer jag att berätta om. Om hur det började och var jag är i dag. Både motgångar som har varit ganska tuffa, hur jag växte upp, och om saker som jag inte har kunnat berätta innan. Jag hoppas kunna inspirera dem som vill göra samma resa som jag gjort.
Du nämnde Madonna, träffade du henne?!
– Absolut! Jag var såklart väldigt starstruck! Hon sa ”good luck, break a leg” och jag fann inget bättre svar än ett nervöst ”thank you”. Det var ett ”moment” att stå där med henne, men det var absolut förbjudet att ta selfies med henne.
Den viktigaste ingrediensen i ett Sommar-program?
– Att hitta kärnan i vad man vill säga och att göra det från hjärtat.
Kan du avslöja en artist eller låt du kommer att spela?
– Jag har varit rätt bestämd med att inte avslöja det, men det blir både sött, salt och surt. En del musik som man nog inte alls hade räknat med att höra…
Det bästa stället att befinna sig när man lyssnar på Sommar?
– I min båt, under en blå himmel …
Någon favorit bland tidigare Sommar-värdar?
– Ja, Peter Apelgren. Hans sätt att berätta gjorde att jag satt som klistrad från första ordet. Tajmingen, känslan av äkthet och av att inte läsa innantill.
Av: Pär Jonasson

Film: 1 Youplay
Fotnot: Sommar sänds i P1 varje dag 13 och finns även på SR Play.

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •