GALA magasin
You Are Reading

In the eye of Dubai

0
Blogg - Mercedes Murat

In the eye of Dubai

Vilken stad! Jag har precis kommit hem från min första resa till Dubai, men definitivt inte min sista. Jag har förälskat mig i allt som den här staden har att erbjuda. Maten, butikerna, stränderna, bilarna, det fina bemötandet, renligheten och alla fantastiska belysta byggnader. Vilken makalös arkitektur! Det känns nästan som man besöker en annan planet. Många av höghusen är byggda i stilen Art Deco, en stilepok jag älskar och som inspirerar mig.

Några av restaurangerna jag besökte var bland annat … ZUMA, fantastiskt japansk restaurang. (Pilgrimsmusslor med tryffel och kaviar var enastående gott.)

NUSR ET Steakhouse, hela stället är en häftig upplevelse ( och deras oxfile som dom skär upp och steker framför dig kommer jag drömma om länge.)

PIER 7, Atelier M ligger vid Dubai marina, högsta våning. Art Deco restaurang i högsta klass med fin service, underbar mat och med en utsikt som är obeskrivlig.

Pai Thai, Thailänsk restaurang med underbar mat och service ( att hitta dit blev till ett äventyr som i Indiana Jones .)

Den här resan har gett mig mycket inspiration till framtida konst, och det dröjer inte länge tills jag åter besöker Förenade arabemiraten. Abu Dhabi blir nästa mål. Mercedes Murat, Dubai

Fler bilder från min resa kan du se i videon nedan, hälsningar Mercedes

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •