GALA magasin
You Are Reading

Grattis Chris O'Neill!

0
Kungligt

Grattis Chris O'Neill!

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore och prins Nicolas

I dag fyller prinsessan Madelines man Chris O’Neill 44 år. Chris som vid giftermålet med Madeleine avsade sig en prinstitel för att fortsätta med sina affärer och när tidningen King frågade Chris i en intervju om han lekte med tanken att trots allt blir prins på heltid svarade han:
– Nej. Det var aldrig ett alternativ. Jag är inte född i någon kungafamilj. Jag är Christopher O’Neill, min far var Paul O’Neill. Han var en familjefar som hade sin egen identitet, arbetade hårt och lyckades bra med det. Jag ansåg att det var viktigt att bibehålla samma förhållande till honom som jag alltid haft, först och främst. Därefter var det mitt val att inte ta på mig några offentliga uppdrag, och därför är min roll i sammanhanget väldigt enkel: Jag finns med som stöd för min hustru. Det är en uppgift jag klarar av som herr Christopher O’Neill.
Prins eller inte prins, för drottning Silvia är han en riktig svärmors dröm (se filmen nedan).
– Han är trevlig, en riktig svärmors dröm så vi är väldigt glada, sa drottning Silvia efter tillkännagivandet av förlovningen 2012.

Förutom jobbet engagerar sig Chris mycket i familjen.
– Chris är en väldigt omtänksam familjefar som lagar mat hemma och engagerar sig i barnen, samtidigt är han en brittisk gentleman, säger en källa i omkretsen av paret till GALA magazine.
Familjen som 9 mars utökades till fem, då tredje barnet prinsessan Adrienne anlände. Se härliga bilder från Adrienns dop här!


Foto: Stella Pictures

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •