GALA magasin
You Are Reading

Gäst hos Saliba

0
Blogg - Mercedes Murat

Gäst hos Saliba

Jag träffade Michael Saliba för en vecka sedan i Stockholm, på Haymarket, där han sänder sin populära podcast. Att gästa en podd, öppna upp mig och prata om mitt liv, är lite av en utmaning för mig som “social ensamvarg”. Men efter att jag var sommargäst i P4 Skaraborg förra sommaren, var det många av er som hörde av sig och ville veta mer om mig, min bakgrund, konsten, spännande möten och hur det är att ställa ut i Europa och USA. I podden delar jag med mig av allt det men även den tuffa vägen tillbaka från en svår utmattningsdepression, personlig tragedi och hur jag gjorde för att vända alla motgångar till att skapa framgång och arbeta med min stora passion, konsten. Avsnittet hittar du här!

 

Michael Saliba är “LinkedIn-mannen” och nätverksexperten som byggt ett av Sveriges största business nätverk där han under 2018 träffade 1000 personer på tu man hand. Han är en av Sveriges största Business-Influencers och även en aktiv föreläsare samt skaparen till succén SalibaChallenge som hjälpt över 500 personer ut i arbete. Han är även författaren till boken ”Du kommer aldrig att bli nåt”– Framgången finns inom dig, som jag ser fram emot att börja läsa ikväll. Michael Saliba

 

 

 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •