GALA magasin
You Are Reading

Ett spännande möte är på gång

0
Blogg - Mercedes Murat

Ett spännande möte är på gång

Tiden går fort när man har roligt. Jag har redan bott i Skaraborg i snart 9 år. Det finns så mycket vackert att upptäcka här. Jag minns första gången jag besökte Jula hotell och konferens i Skara. Jag blev helt tagen av deras unika konstsamling  med original av Carl Larsson, Bruno Liljefors, Bengt Lindström, Peter Dahl, Jenny Nyström och Anders Zorn. Jag hade funnit en konstskatt mitt i Skara. Konsthallen med dess underbara originalmålningar är unik i sitt slag, och därför kändes det extra spännande när jag tidigare i år fick förfrågan om att ställa ut där tillsammans med verk av bland annat Anders Zorn.

Ett av Anders Zorns fantastiska verk på Jula Hotell Och Konferens. Bild: JULA

På nyårsafton slår Jula hotell och konferens upp portarna för ett firande utöver det vanliga. Då invigs den nya konstutställningen “ZORN MÖTER MURAT”. En unik och exceptionell utställning med olika uttryck och konstformer i en häftig och innovativ harmoni. Jag vågar lova att det blir ett möte att minnas. Så jag hoppas du vill starta nyårsafton tillsammans med dina nära och kära med att uppleva den här unika konstutställningen. Jag kommer självklart att vara på plats. Invigning av utställningen äger rum mellan 16:00-18:30 på nyårsafton. Utställningen har fri entré och alla är varmt välkomna!

Utställningen finns kvar på Hotellet fram till trettondagshelgen.

Och varför inte göra detta till en nyårsafton att minnas med Jula Hotells nyårspaket deluxe med afternoon tea, konstutställning, 4-rätters nyårssupé, dans, liveband och övernattning i deras mysiga hotellrum och relaxavdelning med bastu. Ta en välförtjänt sovmorgon och börja det nya året med en utsökt hotellfrukost i harmonisk atmosfär.

Priset är 1695 kr/person (del i dubbelrum) Till dig som läser min blogg kommer här ett fint erbjudande. Uppge koden MERCEDES när du bokar så betalar du endast 1299kr/person!

För information & bokning: 0511-31 00 00 / info@julahotell.sewww.julahotell.se

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •