GALA magasin
You Are Reading

Elena Belle från Svenska Hollywoodfruar är ny modell för Panos Emporio 2020

0
Nöje

Elena Belle från Svenska Hollywoodfruar är ny modell för Panos Emporio 2020

Modehuset Panos Emporio gör comeback med att arbeta med oväntade och färgstarka personligheter efter att ha fått mängder med önskningar om modellförfrågningar från olika håll de senaste åren då saknaden av Panos Emporio’s tillkännagivande av sina årliga modeller varit påtaglig.Senaste tillskottet är Elena Belle från Svenska Hollywoodfruar som nu blir ansiktet utåt för Panos Emporios SS20.
Kollektionen fotas av Panos Papadopoulos själv som ett led i varumärkets kreativa utveckling.

Elena Belle har varit ett stort fan av Panos Emporio under flera år och blev väldigt glad över att bli tillfrågad om att bli nästa modell.
– Jag tycker att Panos Emporios badkläder känns både lyxiga och sensuella. De har något för alla åldrar och tillfällen.

Panos Emporio har arbetat med modeller som Jannike Björling, Traci Bingham från Baywatch, Frank Andersson, Victoria Silvstedt, Elena Paparizou vinnare av Eurovision song contest, Josefine Forsberg, José Solano Man of the Year, Sendi Skopljak, med flera och burits av internationella stjärnor inom en rad olika områden som idrott, kultur & politik.

– Vi valde i och med den här ny lanseringen en location som är ordentligt påkostad och lyxig för att matcha hela lanseringen av konceptet i kommande kollektion.
Vouge är en av många som använder den här platsen för sina Covers, artiklar och marknadsföringsmaterial. Utöver det har studion figurerat i en rad olika världsartisters musikvideos. Studion heter Weese’s Pieces och ligger strax utanför LA i Palmdale California, berättar Panos Papadopoulos

I det tv-sända avsnittet får tittaren följa med ’behind the scens’ på en fashion-photoshoot och se alla moment och delar som krävs för ett vackert och unikt slutresultat.

– En tanke med vår photoshoot och det här konceptet var att öppna upp och bana väg för nya innovativa och kreativa trender inom modebranschen. Vi verkar i en bransch där det inte räcker med att bara designa och skapa för ’Här & Nu’, vi måste tänka framtid och vara i framkant för att leda vägen för branschens riktning 3…5 och till och med 10 år framöver, tillägger Panos Papadopoulos.

Kollektionen kan ses via tv3.se och viafree.se från och med tisdagen den 15 oktober kl 21.00 och därefter streamas fritt.

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •