GALA magasin
You Are Reading

Anna Hedenmo om sitt sommarprat: "Vad som döljer sig bakom de idylliska Facebook-bilderna"

0
Intervju

Anna Hedenmo om sitt sommarprat: "Vad som döljer sig bakom de idylliska Facebook-bilderna"

Anna Hedenmo

I dag klockan 13.00 i P1 kan du lyssna på journalisten och programledaren Anna Hedenmos sommarprat. GALA magazines reporter Pär Jonasson träffade Anna tidigare i sommar och pratade om hennes program och då var hon inte helt klar med sitt manus … 😉
Blir det mest skratt eller mest gråt i ditt Sommar?
– Mest eftertanke kanske. Kanske lite gråt, eller i alla fall sentimentalt.
Hur personlig kommer du att vara?
– Vi får se, jag är ju inte klar med mitt manus än. Men Sommar-program ska ju vara personliga, de blir inte riktigt bra annars.
Något angeläget ämne du kommer att ta upp?
– Mitt tema är vad som döljer sig bakom de idylliska Facebook-bilderna. Vad är det vi inte visar? Jag tycker att kontrasten mellan verkligheten och det vi visar upp är så spännande. När jag går igenom bilder från mitt eget liv under perioder jag vet att jag hade det ganska tufft så finns det ingenting i bilderna som tyder på detta. Det är intressant hur vi tvättar bort det jobbiga från dokumenterandet. Vi vet ju alla att livet inte bara är roligt. Och folks alla lyckliga Facebook-bilder kan kännas väldigt stressande.
Starten på programmet är förstås viktig, har du funderat ut den?
– Jag håller på med starten, den måste bara bli bra, ha ha! Jag tror att jag kommer att börja med ett fotografi från mitt liv.
Av Pär Jonasson
Foto: Stella Pictures

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •