GALA magasin
You Are Reading

Anki Edvinsson debuterar som deckarförfattare

0
Boktips

Anki Edvinsson debuterar som deckarförfattare

Anki Edvinsson

Anki Edvinsson Hedström är för många ett välkänt ansikte​ från TV där hon verkat som programledare, journalist och väderpresentatör. Men nu väntar något helt nytt för henne – deckarförfattare. I mars ges hennes debutbok “Lust att döda” ut, som är första delen i en kriminalroman-serie som utspelar sig i Umeå med omnejd. Något som kan låta oväntat men hon är uppvuxen i en polis-familj så man kan säga att hon har det i blodet. Anki har dessutom ett stort intresse för kriminologi som hon just nu studerar på universitetet, vilket kommer väl till pass att kombinera med henne nya karriär som författare:

– Jag har polisvärlden med mig sen barnsben och har hört snacket kring middagsbordet så länge jag kan minnas. När jag gjorde research för min bokidé återuppväcktes intresset för brott och psykologin kring det hela, det gjorde att jag tog steget fullt ut och nu väljer att utbilda mig inom ämnet.
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •